Afbouw


U heeft in de woning meerdere werkzaamheden die moeten worden uitgevoerd. Wilt u graag met verschillende partijen werken, of toch niet. Waarom dan niet al de werkzaamheden laten uitvoeren door de professionals van Probouw Randstad. Ons deskundig personeel kan u bijstaan bij al uw verbouwingen, groot of klein.
Wij proberen altijd een redelijke prijs neer te leggen, voor de hoogste kwaliteit. Onze vakmensen hebben op ieder vakgebied ruime ervaring. Wij maken samen met U een goede planning. Heeft u interesse, ontvang dan snel onze scherpste offerte.

 

Wij verzorgen het complete pakket

De uitbreidingsfase is de fase die volgt op de ruwbouwfase. In de bouwfase zal het gebouw wind- en waterdicht zijn. Als het ruwbouwwerk klaar is, gaan we de afwerkingsfase in. In de afbouwfase is het gebouw klaar voor gebruik of wonen. Het gebouw kan gebruikt worden als woongebouw, maar dient ook als bedrijfsruimte of kantorencomplex. In de uitbreidingsfase worden scheidingswanden geplaatst. Na voltooiing zullen de wandafwerkingen, de vloerconstructie en de definitieve elektrische en verlichtingsinstallaties plaatsvinden.

We gebruiken hoogwaardige materialen en systemen om verschillende afwerkingen uit te voeren. Onze medewerkers beschikken over uitstekende productkennis, gedegen ervaring en bewezen vakmanschap. Als solide uitbreidingspartner kennen we de markt goed en kunnen we snel en flexibel reageren op vertragingen of versnellingen in het bouwproces.

Bent u op zoek naar een professionele partner die resultaatgerichte oplossingen biedt voor uw afbouwwerkzaamheden? Wij komen graag bij u langs of nodigen u uit om de mogelijkheden te bespreken.

Wenst u meer info of een offerte op maat? Neem dan gerust contact op.

 BENIEUWD WAT WIJ VOOR U KUNNEN DOEN?


06-36142870

06-19296748


 WIJ ZIJN BEREIKBAAR VAN MAANDAG TOT VRIJDAG


 09.00 - 17.00 uur