Stucwerk


Er zijn vele verschillende soorten stucwerk mogelijk. Zo kan iedere denkbare kleur gebruikt worden. Er zijn verschillende soorten reliëf mogelijk die in combinatie met kleurgebruik elk voor een apart uiterlijk en sfeer in het huis zorgen.

Bij pleister en raapwerk wordt een laag aangebracht om de ruwe oppervlakten mooi strak, glad, egaal en waterpas te maken. Door af te wisselen in de dikte van de stuklaag wordt een wand ook weer recht/waterpas gemaakt. De raap of pleisterlaag kan als uiteindelijke afwerklaag dienen of als ondergrond voor afwerklagen zoals spachtelputz.

 


Wij bieden de juiste service

Soorten stucwerk als spachtelputz, granol, marmerpleister en rustiekputz hebben een korrelige structuur die veroorzaakt wordt door toevoeging van zandkorrels en/of kleine steentjes. Door deze toevoeging ontstaat er reliëf in het stucwerk. Ook deze soorten stucwerk zijn in iedere kleur leverbaar. Mocht u later van kleur willen veranderen is overschilderen geen probleem.

Met een latex zijn de muren of plafond gemakkelijk van een nieuwe verflaag te voorzien. Er zijn naast de stuclagen met reliëf ook lagen waarbij het stucwerk juist zo glad mogelijk gemaakt wordt. Soms wordt er ook olie gebruikt om deze muren af te werken en is het stukwerk geschikt voor vochtige ruimtes zoals in de badkamer. Benamingen van dit soort typen stucwerk verschillen nogal. Vraag daarom Stukadoorsplein naar de mogelijkheden.

Wenst u meer info of een offerte op maat? Neem dan gerust contact op.

 BENIEUWD WAT WIJ VOOR U KUNNEN DOEN?


06-36142870

06-19296748


 WIJ ZIJN BEREIKBAAR VAN MAANDAG TOT VRIJDAG


 09.00 - 17.00 uur